2842041458 Ψαλίδαινα Νέας Ανατολής, Ιεράπετρα info@topal.gr

 

 Συστήματα Αλουμινίου - Μεταλλικές Κατασκευές | Ιεράπετρα Κρήτη
Η εταιρεία συστημάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών TOPAL ιδρύθηκε το 1979 από τον Βαγγέλη Λουτσέτη στην Ιεράπετρα της Κρήτης. 

Από τότε έως σήμερα, βασισμένη πάντα στο δημιουργικό μεράκι και την πείρα, και με αποκλειστικό γνώμονα τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις των πελατών, προσφέρει κατασκευές με εξαιρετική αντοχή και αισθητική, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σε κουφώματα, κάγκελα, αίθρια και ρολά αλουμινίου, και υαλοπίνακες. Περισσότερα
          
 

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η TOPAL έχει αναπτύξει εξαιρετική τεχνογνωσία σε όλα τα συστήματα της αγοράς, με αποκλειστικό σκοπό την εγγυημένη λύση για κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εταιρεία μπορεί να εγγυηθεί κορυφαία εφαρμογή των συστημάτων σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΕΙΡΑ SKYLINE

ΣΕΙΡΑ SKYLINE

Η σύγχρονη αισθητική και οι αρχιτεκτονικές ανάγκες ενέπνευσαν τη νέα σειρά συστημάτων premium SKYLINE που αποτελούν την πιο σύγχρονη και λειτουργική λύση για κάθε κτίριο. Κάντε click εδώ και δείτε όλη την νέα σειρά SKYLINE...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αίθρια

Αίθρια

Μοναδικές κατασκευές εξωτερικού χώρου συμβάλλουν στην αισθητική αναβάθμιση του κτιριακού περιβάλλοντος, δημιουργώντας επιπλέον εκμεταλλεύσιμο χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουφώματα

Κουφώματα

Σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του χώρου δημιουργούμε σύγχρονες κατασκευές με αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κάγκελα - Περιφράξεις

Κάγκελα - Περιφράξεις

Λειτουργικές και καλαίσθητες λύσεις για μπαλκόνια, αυλές και σκάλες με γνώμονα την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τοποθέτησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υαλοπίνακες

Υαλοπίνακες

Ποικίλες εφαρμογές, μοναδικό design και ειδικές κατασκευές για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, ξενοδοχειακές μονάδες και χώρους εστίασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΟΝΟΜΩ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΟΝΟΜΩ

Η εταιρεία συστημάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών TOPAL ενισχύει αυτή τη δράση και σας προσφέρει τις πιο συμφέρουσες λύσεις, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ", για το δικό σας χώρο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
MINIMAL FRAMES

MINIMAL FRAMES

Υποστηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία εξοικονόμησης ενέργειας και προσφέρουμε τις καλύτερες επιλογές μέσα από μια ευρεία γκάμα πιστοποιημένων θερμομονωτικών συστημάτων αλουμινίου με υψηλή απόδοση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ